JAK SE SPRÁVNĚ ZMĚŘIT?

Opasky vyrábíme na míru, proto ... 

Chcete opasek na míru, ale tápete, jak se správně změřit? Připravili jsme pro vás článek přímo z dílny, se kterým to určitě zvládnete.

Jak správně změřit míru opasku

 

Míru měřte tam, kde opasek opravdu nosíte.

Míru měřte v kalhotách v místě, kde se provléká opasek. I kalhoty přihodí nějaký ten centimetr. Každý rozdíl v centimetrech bude znát.

Často se stává, že kupujete opasek, který dáváte někomu darem. Nezkazí-li to překvapení, pokuste se zjistit obvod pasu obdarovávaného. Když se vám nepodaří zjistit obvod pasu a máte přístup k dotyčného šatníku, můžete zkusit najít nějaký jeho starý opasek a odměřit vzdálenost dírky, na kterou dotyčný zapíná opasek od konce přezky. Dírku najdete snadno – bude nejvíc opotřebovaná ze všech

 

1686044c-adaa-4c38-bfcc-38c4253c7a71

 

Délku kožených opasků, které si můžete zakoupit v našem e-shopu upravujeme přesně na míru. Prosím, nepřidávejte žádnou rezervu, ani neubírejte z délky obvodu pasu. Na každý opasek děláme standardně 5 otvorů, přičemž dírka prostřední je vámi naměřená hodnota. Budete tak mít dostatečnou rezervu, když trochu pohubnete, nebo naopak přiberete.

 

Rozestup otvorů na opasku je 2,5 cm při celkovém počtu 5 děr.

 

Za uvedenou míru obvodu pasu (resp. oblast kde opasek nosíte) si zákazník ručí sám. Co zadáte, to pro Vás vyrobíme. Špatně uvedená míra není důvodem k uznání bezplatné reklamace ani uplatnění záruky. Prosím, věnujte měření maximální pozornost. Není to nic složitého. „Dvakrát měř a jednou řež“.

 
 
Zpět do obchodu